Известие

Collapse
No announcement yet.

Свирене от еластичния ремък 2,4jtdm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свирене от еластичния ремък 2,4jtdm

Здравейте колеги,имам проблем,колата е 159 2,4jtdm когато запаля сутрин първите 30 секунди се чува свирене от еластичния ремък, смених вече 2 като втория е оригинален и все едно и също,аз си правя колата последния път огледах и ролките и нямаше проблем,но пак свири.Някои има ли такъв проблем?
    Алфа Ромео 145 1.4ТС

https://www.youtube.com/watch?v=AEUe6uKxTv8
    156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от marto92 Покажи съобщение
      Здравейте колеги,имам проблем,колата е 159 2,4jtdm когато запаля сутрин първите 30 секунди се чува свирене от еластичния ремък, смених вече 2 като втория е оригинален и все едно и също,аз си правя колата последния път огледах и ролките и нямаше проблем,но пак свири.Някои има ли такъв проблем?
      Или имаш проблем в другия ремък, или нещо не си направил както трябва, щом си правиш сам колата. Колата ти е за сервиз.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

За да се убедиш че е пистовия ремък го махни и пали без него. Ако шума изчезне, търсиш причината в ролките, лагерите на динамото, климатика, хидраликата ако не е с точното масло примерно...
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Проблема е решен,оказа се в демпферната ролка на алтернатора,беше блокирал демпфера
          Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

Working...
          X